چطور میتونم حقوقی که خواسته رو انجام بدم برای اینکه خواسته شده، ولی نتواند استفاده کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #58559250

شرح درخواست
با عرض سلام
من قصد ازدواج با دختر خانمی دارم که چند سال از آشنایی ما گذشته و خانواده هام در جریان کامل هستند.. ایشان از من در شروع آشنایی تقاضا کردن که تمام شروط ضمن عقد از جمله حق طلاق و برابری اموال و تمام حقوق ضمن عقد میخواد به عنوان یک جور ضمانت من هم به خاطر علاقه که داشتم قبول کردم.. اما الان که آماده تدارکات عروسی شدیم ایشان به خاطر عذاب وجدان یا هر دلیلی دیگری گفته که چند سال پیش قبل از آشنایی مورد تجاوز جنسی قرار گرفته و بکارت رو از دست داده.. حالا دو مسئله دارم یک اینکه چطور میتونم حقوقی که خواسته رو بدم برای اینکه خواسته شده برآورده بشه ولی نتونه ازش استفاده کنه و دوم اینکه نداشتن بکارت کمکی به من در این مسئله میکنه.. خیلی ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امضاء شروط مندرج در عقدنامه یا سایر شروط ضمن عقد به منزله اعلام موافقت و اعطای حق استفاده از آن به زوجه است . در خصوص موضوع باکره نبودن زوجه ، مشخص نکرده اید که منظور از کمک به شما چیست ؟ ولی باکره نبودن همسرتان تاثیری در مساله پذیرش شروط ضمن عقد نخواهد داشت . اگر منظور خود را واضح تر بیان نمایید تا در قسمت ارزیابی به صورت خصوصی اعلام کنید امکان ارائه پاسخ دقیق تر وجود خواهد داشت .

سلام
خیر
اصولا امکان اعطای حقوق و سلب حق اعمال انها وجود ندارد
اما در مواردی میتوناد اعمال این حقوق را مقید به احراز و اثبات مسائلی مانند عسروحرج کنید