امکان جعل مهر یا امضاء وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #58501532

با سلام خدمت عزیزان
پدر, پدربزرگ بنده یک ملک قدیمی با پلاک ثبتی داشته که تا زمان حیاتش فروشی صورت نگرفته و حتی هیچکدام از فرزندان ایشان وکالت فروش نداشته اند و صاحب ملک سال ۵۴ فوت کرده اند ولی طبق استعلامی که انجام دادیم مشخص شد که ملک بین سال ۷۰ تا ۷۴ سند رسمی شده و فروخته شده میخواستم بدونم امکان جعل مهر یا امضاء وجود دارد؟ و چطور میشود ۲۰ سال بعد از فوت صاحب ملک فروش صورت بگیره و الان زمین فروخته شده و چند مالک داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی جعل
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. دقیقا باید اطلاعات کسب کنید. از طریق دفترخانه یا اداره ثبتی که ملک اونجا هست. بعد حسب مورد شکایت کنید

هم احتمال جعل میتواند وجود داشته باشد و هم احتمال سند سازی . باید موضوع را از ثبت پیگیری کرده و سپس با توجه به اقدام معمول اقدام قانونی لازم را به عمل آورید .