در دوران عقد برای خروج از منزل نیاز به اجازه همسر هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۲۵ #58484859

من در حال حاضر منزل پدرم و در دوران عقد هستم. همسرم رفت و آمد به منزل خواهرم رو منع کرده و خروج از شهر رو هم همین طور.
سوال من اینه که آیا ایشون میتونه رعایت این مورد رو از من بخواد؟
در ضمن ما رابطه زناشویی داشتیم.

مشاوره حقوقی خانواده
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نمی توانند مانع شما شوند.

بله ایشان می تواند چنین اموری را از شما بخواهد و شما ملزم به رعایت هستید

سلام
در قانون و حقوق ایران در این خصوص تصریحی وجود ندارد
چنان‌چه‌ازدواج‌در یکی‌از‌دفاتر ثبت ازدواج ثبت ضده باشد اگر خواسته همسرتون بر اساس مواردی باشد که از لحاظ حقوقی منطبق بر مصالح خانواده باشد در نهایت(طرح موضوع در دادگاه) با جمع سایر شرایط ممکن‌است محق شناخته شود
در توضیح موضوع بهتر آن است که بدون ورود به مسایل قانونی و با توجه به اصل خانواده و زندگی مشترک موضوع رو حل و فصل نمایید

سلام
امکان محدود کردن شما در رفتارهای متعارف یک فرد در جامعه را ندارد

خیر نمی تواند مانع شود

خیر نمی تواند شما را منع کند که به منزل خواهرتان نروید یا از شهر خارج نشوید ، انسان آزاد است نه برده
کار ایشان قانونی نیست

خیر ایشان نمیتواند تردد و معاشرت معمول و متعارف یک انسان آزاد را منع نماید.