آیا مصوبات و اعمال هیات مدیره شرکت مذکور قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۵ #58474760

سلام
بنده نائب رئیش هیات مدیره شرکت سهامی خاص هستم( عضو غیر موظف) که سایر اعضا شامل رئیس هیات مدیره (مدیر عامل) و عضو هیات مدیره (که زن و شوهر هستند) میباشد. این زن و شوهر مصوباتی (با توجیه احراز اکثریت آرا ) مبنی بر انتقال اموال شرکت به نام خود ( با توجیه پرداخت بدهی های شرکت از حساب شخصی خود، البته بدون ارائه صورتهای مالی مصوب و حسابرسی شده) داشتند و اقدام نیز نموده اند و سند انتقال یافته. همچنین مصوباتی در خصوص فروش اموال شرکت به بهانه مقروض بودن شرکت داشتند و اقدام نمودند.
آیا جرمی مرتکب شده اند؟ و جرمشان چیست؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا جرمی مرتکب شده اند؟ و جرمشان چیست؟
اینکه جرمی مرتکب شده اند یا خیر
به این امر برمی گردد که آیا از نظر قانون تجارت این عمل اشان تخلف محسوب می شده است یا خیر
و الا اگر در راستای توافقات و اساسنامه شرکت بوده نمی توانید ادعایی داشته باشید
علی ای حال در صورتی که ادعای تضییع حقوق خود را دارید می توانید دادخواست حقوقی مبنی بر الزام به بازگرداندن اموال شرکت به شرکت مطرح کنید
و یا در صورتی که معتقدیداین عمل ایشان خلاف است به اتهام انتقال مال غیر از ایشان شکایت کیفری مطرح کنید
موفق باشید

باسلام خدمت شما عزیزان در صورت وجود سندیت کافی قانونی است