زوجه در این شرایط می تواند ازدواج کند یا خیر تا اعلام حکم دیوان باید صبر می کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #58469910

سلام خسته نباشید
همسر بنده حق طلاق مشروط داشت برج ۹ پارسال به دادگاه بدوی رفته و قاضی محترم با نادیده گرفتن شروط وکالت‌نامه برگه عدم سازش صادر و رای طلاق صادر می کنن من هم در جلسه حضور نداشتم رای غیابی بوده و با واخواهی بنده حکم طلاق باطل و حکم نقض شد اما محضر طلاق اعلام کرد که طلاق جاری شده و سند طلاق تحویل داده شده به زوجه و ابطال صورت نگرفت بعد زوجه تجدیدنظر کرد و دادگاه تجدید نظر هم رای دوم دادگاه بدوی را صادر کرد و مجددا زوجه فرجام خواهی کرد الان خودم ۲ ماه است که پرونده در دیوان عالی هست و اخیرا زوجه اعلام کرده که ازدواج کرده میخواستم بدونم که زوجه در این شرایط می تواند ازدواج کند یا خیر تا اعلام حکم دیوان باید صبر می کرد

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زوجه تا زمان صدور رای قطعی از دیوان در زوجیت زوج محسوب می شود