دریافت اجرت المثل ایام تصرف در قرارداد اجاره به نرخ روز امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۰۲ #58469506

قرارداد اجاره به پایان رسیده و مستاجر قصد تخلیه را ندارد به دلیل اینکه اجاره سال قبل رو خیلی پایین گفتم و همچنین اجرت المثل ایام تصرف.
آیا می شود اجرت المثل ایام تصرف رو به نرخ روز محاسبه کرد؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله اجرت المثل به نرخ روز محاسبه می گردد.

آیا می شود اجرت المثل ایام تصرف رو به نرخ روز محاسبه کرد؟
بله اساسا فلسفه اجرت المثل همین است که به نرخ روز خانه های مثل باشد

به نام خدا ..
یکی از پرونده های شایع که اشخاص بخاطر آن به دادگاهها مراجعه می کنند، موضوع منافع املاکی است که یک طرف دعوی، طرف دیگر را از آن محروم نموده است و معمولا تحت عنوان اجرت المثل مطرح می گردد، و در این دعاوی نیز نقش کارشناس در تعیین میزان اجرت المثل از اهمیت به سزایی برخوردار است
مهمترین نقش در اینگونه پرونده ها بعهده کارشناس است، زیرا منظور خواهان از طرح دعوی و مطالبه حق، مبلغی است که آن مبلغ را کارشناس تعیین می نمـاید.
لذا این امکان برای حضرتعالی وجود دارد که اجرت المثل ایام تصرف را از مستاجر مطالبه نمائید .
در اولین جلسه دادرسی به منظور تعیین قیمت اجرت المثل ایام تصرف ملک مورد نظر قرار کارشناسی صادر می گردد. بعد از صدور قرار کارشناسی، وقت نظارت جهت امر ابلاغ و تودیع حق الزحمه کارشناسی تعیین می گردد.