می گوید ضرر می کنم و باید صبر کنی و یا ۳ الی ۴ میلیون ضرر بگیری و ماشین را پس بگیری، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۳۱ #58442206

با سلام و تشکر
بنده در تاریخ ۲۲ اردیبهشت یک دستگاه پراید صفر را به مبلغ ۷۱.۵ میلیون تومان به یکی از کارکنان یکی از نمایندگی های سایپا فروختم و طی مبایعه نامه ای که تنظیم شد ۶۸ میلیون تومان از آن را طی چکی تحویل گرفتم و ۳.۵ میلیون هم مقرر شد پس از اخذ برگ سبز و کارت ماشین و در مراجعه به دفترخانه دریافت نمایم. ضمنا ماشین به همراه بیمه و فاکتور خرید کارخانه تحویل خریدار و مقرر شد طی ۳ الی ۴ روز برای انتقال سند به دفترخانه مراجعه شود اما متاسفانه علی رغم پیگیری های بنده خریدار برای انتقال سند و پرداخت مابقی پول مراجعه نمی کند و بیان می دارد خودرو ارزان شده و من هم نتوانستم ماشین را بفروشم و باید صبر کنی تا قیمت ها افزایش پیدا کند و من برای انتقال سند مراجعه کنم. من هم در پاسخ بارها گفته ام که من ماشین را به تو فروخته ام و ندادم که برای من بفروشی، اما ایشان می گوید در چنین شرایط ضرر می کنم و باید صبر کنی و یا ۳ الی ۴ میلیون ضرر بگیری و ماشین را پس بگیری. که بنده مخالفت کردم.
ضمنا به گفته ایشان ماشین در پارکینگ می باشد.
ممنون میشم در خصوص حل این مسئله و مشکلات احتمالی راهنمایی کنید.
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، در صورتی که قرارداد شما (مبایعه نامه) صحیح انجام شده باشد، با خودداری خریدار از انجام تعهدات می‌توانید ضمن یک دادخواست ، از دادگاه درخواست اجرای کامل تعهدات مشتری (پرداخت کامل ثمن تعهد شده و الزام به تنظیم سند رسمی) را بنمایید؛ هم چنین می توانید درخواست خسارت عدم انجام تعهد را نیز مطالبه کنید؛ توصیه می گردد قبل از اقدام قضایی ، یک اظهارنامه ی رسمی برای اجرای تعهدات به وی ارسال نمایید؛ موفق باشید.