اگر من برای ثبت سند به دفترخانه مراجعه کنم، و مابقی پول را پرداخت کنم، سازنده اول می تواند در آینده ادعایی داشته باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۸ #58400281

با سلام
من در سال ۹۶ خانه ای رو پیش خرید کردم دو تا سازنده داشت، سازنده اول در زمان قولنامه با کد رهگیری حضور داشت و نامش به عنوان فروشنده ثبت شده و سازنده دوم در زمان تحویل ملک برای گرفتن پول آمد و قولنامه را امضا کرد.امروز سازنده دوم سند واحد پیش فروش شده را به نام خودش گرفته و با من تماس گرفته که برای سند زدن هماهنگ کند. ایشان ذکر کردند به کسی از واحدهای دیگه و سازنده اول نگو من با آنها حساب و کتاب دارم.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر بود که قولنامه جدیدی منتقل می کردید و یا در قولنامه قید می نمودید که سازنده اول کلیه تعهدات خود را به سازنده دوم منتقل نموده است که در آینده مشکلی برای شما پیش نیاید !