آیا ضرب و شتم و حبس غیر قانونی حبس داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۰ #58321689

سلام من توسط همسرم مورد ضرب و شتم عمدی قرار گرفتم پروندا پزشکی قانونی و دیه دارم و ثابت شده همینطور منو توی خونه حبس کردن که با حکم قاضی کشیک و کلانتری و اتش نشانی خارج شدم و همینطور سرقت موبایلم که اعتراف کرده خودش برداشته آیا حبس براش میزنن ؟؟؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی:
در جرائم موجب تعزیر هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد دادگاه برای هر یک از آن جرائم حداکثر مجازات مقرر را حکم می‌کند و هرگاه جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد، مجازات هر یک را بیش از حداکثر مجازات مقرر قانونی مشروط به اینکه از حداکثر به اضافه نصف آن تجاوز نکند، تعیین می‌نماید. در هر یک از موارد فوق فقط مجازات اشد قابل اجراء است و اگر مجازات اشد به یکی از علل قانونی تقلیل یابد یا تبدیل یا غیرقابل اجراء شود، مجازات اشد بعدی اجراء می‌گردد.
در هر مورد که مجازات فاقد حداقل و حداکثر باشد، اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم نباشد تا یک چهارم و اگر جرائم ارتکابی بیش از سه جرم باشد تا نصف مجازات مقرر قانونی به اصل آن اضافه می‌گردد.

اگر همه جرایمی که عنوان کردید در دادگاه ثابت شود به استناد ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی دادگاه موظف مجازات حبس برای متهم در نظر بگیرد.

با سلام
ضرب و شتم مجازاتش پرداخت دیه است اما اگر ضرب و شتم در ملا عام باشد بخاطر جریحه دار کردن عواطف عموم علاوه بر دیه بخاطر جرم دولتی حبس خواهد داشت . و اما برای حبس شما در خانه بر حسب شواهد و مدارک موجود و در صورت داشتن سوء نیت یا عدم سوء نیت زوج بستگی به علم و نظر قاضی پرونده دارد .

ضرب و جرح منتهی به شکستگی استخوان و حبس غیر قانونی می تواند موجب حبس شود یا به تشخیص قاضی مجازات دیگری تعیین شود