چگونه میتوان حق خود را از شریک خودرو مطالبه نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۴۴ #5831

با سلام وخسته نباشید
من حدود 15 ماه پیش یک ماشین کلاسیک را از کسی خریدم بصورت سه دانگ سه دانگ و قولنامه نوشتیم که از صفر تا صد بازسازی ماشین بصورت شراکتی باشد.در ضمن سند بنام این آقا نبود و سند فقط در اختیار ایشان بود. فیش پرداختی،قولنامه،کارت ماشین،بیمه نامه قبلی و معاینه فنی این خودرو در دست من است و از آنجایی که این آقا کلاهبردار است بعد از بازسازی ماشین بابت فروش ترسیدم ماشین را تحویل او دهم. حال این آقا نمیاد تکلیفمون رو روشن کنیم.ماشین هم دست منه و سند هم دست اون آقا.الان هم میگه من ماشین رو رفتم بنامم کردم و فروختم به یک شرخر
حالا سوالم اینه که من میتونم ازش شکایت کنم و حقم رو بگیرم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که سند خودرو بنام شخصی غیر از شریک شما باشد انتقال در صورتی معتبر خواهد بود که از ایشان وکالت داشته باشند در غیر اینصورت به جرم کلاهبرداری قابل تعقیب کیفری خواهد بود.و شما میتوانید به استناد مدارک شراکت الزام ایشان به انجام تعهد از دادگاه خواستار شوید.

با احترام