راهکار قانونی فسخ قرارداد خرید ملک و دریافت وجه پرداختی از فروشنده چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۱ #58303674

حدودا یک ماه پیش ملکی را خریدیم. و جمعا ۴۰ روز فرصت جهت تسویه الباقی ثمن معامله داریم. از یک هفته بعد از قولنامه فروشنده به صورت صوتی و متنی پیام دادند که فسخ کنیم چون در این مدت با مبلغی که ما پرداخت کردیم ملک دیگری خریدند و الان امکان صبر کردن جهت گرفتن وام مسکن از طرف ما ندارند. شایان ذکر است به صورت شفاهی در املاک توافق شد که برای بخشی از مبلغ باقیمانده ما وام مسکن دریافت. با توجه به خواست فروشنده و موارد دیگر با خواست ایشان جهت فسخ موافق نمودیم و دوبار هم به درخواستشان در املاک حضور یافتیم ولی هر دوبار اظهار نمودند امکان پرذاخت پولتان را ندارم. حدودا ۲ هفته تا موعد پرداخت مابقی مبلغ قرارداد توسط ما زمان هم زمان هست. لطفا راهکار بفرمایید چطور امکان دریافت مبلغمون هست؟ چون ایسان فقط ادعا میکنن الان مدارم و زمان دقیق هم نمیدن. ضمنا حهت فیخ ضرر و زیان در قرارداد ذکر نشده است

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید اثبات کنید قرارداد اقاله شده است تا ثمن را مسترد کنید

با سلام
کلامتان ابهام دارد. آیا توافق بر فسخ قرارداد را کتبی نمودید یا خیر؟

اگر توافق کتبی مبنی بر اقاله نمودید، موضوع در دادگاه حقوقی قابل طرح است
اگر توافق کتبی نشده و اثبات آن دشوار است، به نفع شماست که قرارداد معتبر و پابرجا باشد؛ با این قید که در قرارداد شما، عدم پرداخت ثمن، سبب ایجاد حق فسخ برای فروشنده نشود.

با سلام
بهتر است با ارشال اظهارنامه ای به شخص ایشان را ملزم به پرداخت وجه مذکور نمایید و قید نمایید طبق فسخ معامله به درخواست شما ، اگر ظرف یک هفته مبلغ را پرداخت ننماید به طرفیت ایشان برای مطالبه وجه بعلاوه خسارات و تاخیر تادیه اقدام خواهید نمود

اگرچه فسخ نبوده موضوع اقاله است ولی اگه ایشان پول را پرداخت نکرد ملک مورد معامله مال شماست معامله بقوت خود باقیست

در صورتی که بصورت توافقی قرارداد را منحل کرده اید دادخواست تایید اقاله و مطالبه مبلغ پرداختی را در دفتر خدمات قضایی طرح کنید