چگونه فسخ قرارداد کنم و اجاره های معوقه را طلب نمایم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۶۷ #58272670

سلام بنده مغازه ام را ۳ماه پیش اجاره دادم مستاجر تاکنون اجاره ای به من نداده

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای فسخ باید متن قرارداد رویت شود آنچه مسلم هست اینکه میتوانید طی تنظیم دادخواستی اجاره بها را از مستاجر مطالبه کنید

سلام .دادخواست مبنی بر مطالبه اجور معوقه را مطرح کنید و در صورت شرط فسخ باتوجه ب عدم پرداخت اجاره میتوانید فسخ رانیز مطرح کنید

سلام، فسخ زمانی امکان پذیر است که در قراداد پیش بینی شده باشد، لیکن می توانید مال الاجاره را به موجب دادخواست از طریق دفاتر خدمات قضایی مطالبه نمایید.

سلام.نسبت به اجاره بهای سه ماه گذشته میتوانید دادخواست مطالبه بدهید و چنانچه در صورت نپرداختن اجاره حق فسخی در اجاره نامه در نظر گرفته شده میتوانید همزمان فسخ قرارداد را هم مطرح کنید.موفق باشید

با درود اجور معوقه را می‌توانید دادخواست دهید و مطالبه کنید اگر حق فسخ پیش‌ بینی شده باشد آن هم می‌توانید توامان با اجور معوقه مطرح کنید یعنی تخلیه هم بخواهید.

معمولا در اجاره نامه ها نوشته می شوددر صورت عدم پرداخت اجاره بهاء فسخ می گردد اجاره نامه خودرا بررسی نمایید

درود بر شما، با توجه به لازم بودن عقد اجاره، یکطرفه قابل فسخ نخواهد بود، لکن چنانچه در قرارداد حق فسخی برای خود قید کرده اید، بهتر است با ارسال اظهارنامه به مستاجر، فسخ را اعلام
و پس از آن دادخواست فسخ قرارداد مطرح نمایید.