میخوان ما رو از خونه بیرون کنن و گفتن خونه رو پلمپ میکنیم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۳ #58198861

با سلام
یک خانه پدری موروثی داریم ( پدرم پارسال فوت کرده ) که بنده و ۳خواهرم در آن ساکنیم حالا دو تا از برادرانم میخوان مارو از خونه بیرون کنن و گفتن خونه رو پلمپ میکنیم
حالا چکار میتونیم بکنیم که جلوشون بگیریم؟
ضمن اینکه فقط این ۲ نفر ارثشون میخوان و بقیه که ۱۰ نفریم ادعای ارث ندارن و نمیخوان

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام برای جلوگیری از تقسیم مال موروثی و یا فروش آن بهتر است توافق وراث مذکور را اخذ و یا سهم ایشان را بخرید و الا نامبردگان حق تقسیم و فروش و مهر و موم ترکه را خواهند داشت.

سلام. در هر صورت اونا در زمره وراث هستند، یا باید سهمشون رو بخرید و یا میتونید خونه رو بفروشید و با سهم خودتون یه خونه دیگه بخرید. اونا به اندازه سهمشون تو منزل پدری حق دارند و میتونند تقاضای خلع ید مشاعی کنند

باسلام
همه شما ورثه میباشید و از اون خانه سهیم هستید.
میتوانید تقسیم کنید و یا با اونا توافق کنید یا اینکه سهم اونا رو بخرید.

اونا دادخواست تقسیم ترکه دادند و تمام وراث در تمام اموال متوفی سهیم اند بهتره سهم اونها را بخرید چون اونها هم مستحق اند