طرح شکایت از لوله کشی نادرست ساختمان چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۴۰۵ #58194982

با سلام ۲ سال پیش خانه ای ۲ ساله خریداری کردیم و رهن دادیم، بعد از یکسال و نیم از حضور مستاجر، مالک پیشین آپارتمان که در حال خاضر مدیر ساختمان است گفت طبقه شما در لابی آب میدهد و بعد از آن تا کنون ما ۵ بار آنجا را شکافتیم و بالغ بر ۳/۵ میلیون خرج کردیم ولی تعمیرکارها همه معتقدند اینجا رو غلط لوله مشی کرده اند و درست بشو نیست، حالا چه میتوان کرد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا از طریق شورای حل اختلاف نسبت به اخذ تامین دلیل اقدام کنید و با نظر کارشناس میزان خسارات و مقصر این امر را شناسایی و علیه ایشون طرح دعوای خسارت انجام دهید

با سلام
اگر واحد ها توسط پیمانکار تاسیس شده بایستی بر علیه پیمانکار اقدام نمایید
اگر اشتباه از طرف مهندس ناظر بوده باشد بر علیه ایشان
و اگر صرفا لوله کشی شخص انجام شده باشد بر علیه لوله کش اقدام نمایید
اما قبل از ارایه اقامه دعوی بهتر است از طریق ارایه امر به کارشناس رسمی دادگستری تامین دلیل نموده و مشخص گردد ایراد مذکور از طرف چه شخصی بوده و میزان خسارت وارده چقدر میباشد .

با سلام از شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس صلاحیت دار نمایید و بعد از صدور تامین دلیل با در نظر گرفتن نظر کارشناس مختار هستید دادخواست حقوقی طرح بفرمایید