نوشته مستندا به ماده ۱۹۷ دعوای مطروحه رد صادر و اعلام میشه، چه مفهومی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #58194257

کارگری ازم شکایت کرده که طلبکاره و شورا یه رای صادره کرده و منو محکوم به پرداخت مبلغ مورد نظر کرده ولی در آخر بخاطر این که من گفتم ساکن جای دیگه هستم نوشته به همین مازاد که ادعای خوانده ( خودم ) سکونت خارج از استان است نوشته مستندا به ماده ۱۹۷ دعوای مطروحه رد صادر و اعلام میشه . .. متوجه نشدم محکوم شدم یا مبری

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : با توجه به ابهام در سوال بنده نسبت به نظر شخصی چنین استنباط میکنم : شاکی نسبت به مطالبه مبلغی طرح دعوی نموده که شورا مقداری از مبلغ خواسته را قبول نموده و نسبت به مازاد خواسته شاکی را ذیحق نداسته و نسبت به مازاد خواسته شما را مبری دانسته. ( مبلغ مازاد شاید خسارت تاخیر تادیه . هزینه هایی مثلهم ...یااضافه نسبت به حقوقش )
متذکرا عرض کنم مطالب ذکرشده نسبت به نظریه شخصی از سوال شماست .

از آنچه نگارش کردید محکوم به پرداخت شدید و از طرفی ادعایی که مطرح کردید مورد پذیرش قرار نگرفته