خیانت در امانت حساب میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۹۷ #58186075

سلام عزیز خسته نباشید و ممنون که بدون چشم داشتی به مردم ک پناهی جز شماها ندارن کمک میکنید ..
من ی مدت از طریق یکی از دوستانم ب اسم روزبه با پسری ب اسم مسلم ک با پدرش رحیم زندگی میکرد (مادرش وقتی ۶ سالش بوده بخاطر مریضی فوت شده و الان ی نامادری داره ک گاهی اوقات میاد باهاشون زندگی میکنه ) .این مسلم و پدرش زندگی خیلی سختی دارن و هردوشونم مواد مصرف میکنن و واسه گذران زندگی هر موقع ک کسی از اشناهاشون یا دوستاشون بخوان مصرف کنن جایی نداشته باشن میان خونه این پسر و پدر و باهم مصرف میکنن ی جورایی خونه تیمیه....
بگذریم من دیدم ک این پسر حیفه داره الکی الکی اول جوونی ب پا باباش و وضعیت زندگیشون نابود میشه تصمیم گرفتم ک ت خونه ای ک زندگی میکنن قسمت پشتی خونه ک خاالی بود ی کارگاه کوچیک بندازیم و باهم شروع ب کار کنیم تا کم کم وعضمون خوب شد خودمون مغازه اجاره کنیم. من ب کمک پدرم تمام وسایل کار نجاری و رنگ کاری و کلا همه ابزار آلاتو دستگاه هارو ب اعتبار پدرم قسطی آوردیم از مغازه دوست بابام و من واسه این ک دوستم خجالت نکشه گفتم وسایل کار از من جامونم از تو مسلم اونم از خدا خواسته گفت باشه. بعد ی مدت هی هرچی بیشتر میگذشت میدیدم اصلا خودشو زده ب اون راه و هی با پدرش دعوا های سوری میگیره هی سر و صدا و کم کم اون کسایی ک میومدن مواد میکشیدن باهاشون نشستن زیر پاشون ک الکی مثلا ی شب ک من رفتم پیششون رفیقای مسلم ب من گیر بدن گوشی و چیزامو بگیرن ازم یکمی اذیتم کنن ک من بترشم قید وسایلارو بزنم دیگ پامو ببرن از اونجا ورصورتی ک من هیچ بدی بهشون نکردم و دو سال خدا شاهده از لحاظ مالی سرو لباس خوردو خوراک وووو کمکشون میکردم ولی نامرد اینجوری جوابمو داد حالا چطوری وسایلامو پس بگیرم اگه دبه کنه میتونم کاری کنم یا ن؟ آبروم جلو خانوادم رفته پول همه وسایلارو بابام ب بدبختی داره میده و اونم اعتبارش خراب شد پیش همه بخاطر من لعنتی با این دلسوزی بیموردم بخدا خیلی اوضاع روحیم خرابه.اینم بگم سوسابقه تا دلتون بخواد هر دوشون دارن .اوناییم ک خفتم کردن گوشی چیامو گرفتن ازم با همکاری مسلم و باباش اونم تو خونه خودشون هم خیلی سابقشون خرابه هم قاچاقچی هستن خانوادتن هم زورگیری هم دزوی هم شرارت ووو سابقه دارن . تورو خدا کمکم کنید حقمو بگیرم تو این گرونی دیگ نمیتونم کاریو شروع کنم بابامم ک کلا قیدمو زده با این گندی ک زدم الان ی پنجاه میلیونی میشه پول وسایلام . چکار کنم؟اخه ادرس خونمونم داره کلی ب بهونه تهدید کردنم میومد دم خونه ولی خانوادم میگفتن ک من شهرستانم ولی چرا خودش وسایلارو نیاورد دم خونه یگه این امونتیا احمده(اسمم احمد هستش مخلصیم) قرار بود کارگاه بزنیم ک نشد . فقط میومد میگفت سیم کارتم گم شده اخه ب اسم من بود بعد میگفت ک اگ احمد هست بگید بیاد بریم سیم کارتمو بگیریم ولی حرفی از وسایلا نمیزد اصلا پرو پرو میگفت بیاد بریم ئمکارتمو بگیریم ادم بیشرف...شرمنده طولانی شد

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام دادخواست استرداد اموال مطرح بفرمایید.

با احترام ، دادخواست استرداد اموال مطرح بفرمایید.

سلام برای راهنمایی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد....

با درود
دادخواست استرداد اموال مطرح بفرمایید

باسلام به استناد فاکتور وشهادت شهود دادخواست استردادبدهید

با سلام می توانید دادخواست استرداد وسایل مطرح کنید می توانید به شهادت شهود و فاکتور خرید استناد کنید

با سلام برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات و صحبت در خصوص تمام مسائل می باشد