با داشتن قولنامه آن زمان که به نام پدر بزرگم هست میتوانم اثبات مالکیت زمین کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۵ #58165682

با سلام سالها پیش پدر بزرگم زمین های کشاورزی به نام خود همراه با مهر امضا و مبلغ خریداری کرده بود بعد از فوت پدرم چون من زیر سن قانونی بودم پسر عموهای پدرم زمین های کشاورزی بدون اجازه به نام خود نسق زدن حالا من با داشتن قولنامه آن زمان که به نام پدر بزرگم هست میتوانم اثبات بر مالکیت زمین کنم لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وقت بخیر
حتی با وجود نسق، شما می توانید مطالبه سهام خود را نمایید.

به عنوان ورثه می توانید علیه اشخاصی که بدون اجازه اقدام نمودند اقامه دعوی کنید

باسلام
باارائه مصدق قولنامه و استشهاد محلی و گواهی حصر وراثت میتوانید دادخواست حقوقی اثبات مالکیت مشاع نمایید .

با سلام
شما بعنوان ورثه ، میتوانید جهت احقاق حق خود با استناد به مدارک و شواهد موجود به طرفیت پسرهای پدرتان اقامه دعوی نمایید .

بله در صورتی که ماترکه پدرتان تقسیم نشد میتوانیت درخواست تقسیم ماترکه نمایید