راه قانونی وجود داره که بشه عقد دائم و انجام داد و سند ازدواج صادر بشود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۲۷ #58161936

سلام پسرم ازدواج دائم با خانم مطلقه میخواد انجام بده متاسفانه شناسنامه مفقود شده و خانواده دختر همکاری نمیکنن برای ازدواج محضر شناسنامه میخوان که اونم رفتم میگن طول میکشه میخواستم بدونم ایا راه قانونی وجود داره که بشه عقد دائم و انجام داد و ثند ازدواج صادر بشه بعد که محرم شدن پیگیر شناسنامه بشن و بعد اسم همسر و داخل شناسنامه خانم ثبت کرد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خانواده دختر به این امر رضایت دارند که بایستی اقدام به اخذ شناسنامه ی المثنی نمایند
اگر مخالف این ازدواج هستند که بخاطر اختلافات در آینده بهتر است این ازدواج صورت نگیرد
به هر حال برای اخذ شناسنامه بایستی اقدام شود و بدون شناسنامه صرفا میتوانید عقد موقت انجام دهید

جهت ثبت عقد ازدواج دائم وجود شناسنامه زوجین الزامی است.

ثبت ازدواج دایم از سوی زوجه الزامی است لذا ابتدا شناسنامه المثنی را اخذ سپس اقدام به ثبت ازدواج شود

با سلام
برای ثبت ازدواج باید شناسنامه باشد اما با طلاقنامه ی ایشان میتوانید مراجعه کنید و مشخصات را از روی ان ثبت کنید تا المثنی صادر شود

وجود شناسنامه الزامی است

برای عقد دائم وجود شناسنامه طرفین الزامی هست میتوانید اقدام ب اخذ المثنی کنید

سلام مخاطب محترم دفتر ازدواج می تواند با طلاق نامه وکارت ملی عقد محرمیت بخواندو تعهد بگیرد تا یه مدت معین که ۲ هفته بیشتر وقت نمی دهند شناسنامه المثنی گرفته جهت ثبت به دفترخونه ارائه نمایید