قبل از اینکه بخوام دادخواست طلاق بدم میتونم ماشینو بفروشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #58132844

با سلام بنده یک ماشین بنام خودم دارم به دلائلی میخوان از همسرم جدا بشم، میخواستم بدونم قبل از اینکه بخوام دادخواست طلاق بدم میتونم ماشینو بفروشم، آیا بعد از فروش ماشین همسرم میتونه اقدامی کنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به اینکه مالک خودرو هستید میتوانید اقدام به فروش کنید در صورتیکه قبل از دادخواست طلاق اقدام نمایید

سلام
بله می توانید اقدام به فروش نمایید و همسرتان نمی تواند نسبت به خودرو اقدامی نماید

با سلام
از بابت فروش ماشین مشکلی نیست ولی زمانی که درخواست طلاق از سمت زوج صورت پذیرد همزمان با طی شدن مسیر قانونی طلاق مسائل مربوط به حقوق مالی زوجه که مهریه هم شامل آن میشود هم باید مشخص گردد وگرنه طلاق ثبت نمی گردد معمولا قضات در مورد درخواست طلاق از سمت زوج نسبت به پرداخت حقوق مالی زوجه شرایط سخت تری را نسبت به پرداخت در نظر می گیرند یعنی شما درخواست اعسار هم نمایید بابت پرداخت مهریه نسبت به تقسیط آن سختگیری بیشتری صورت می گیرد تا زمانی که درخواست طلاق از سمت زوجه باشد