مصادره مسکن مهر بابت مهریه امکان پذیر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۵۴ #58126

باسلام بنده مهریه زن سابقم به صورت اعسار پرداخت میکنم و نفقه دخترم که حضانتش با مادرش و الان 14 سالش هست طبق حکم دادگاه پرداخت میکنم و ازدواج مجدد کردم و حتی بیش از مبلغی که دادگاه حکم کرده به زن سابقم پرداخت میکنم که مزاحم همسرم نشه . از برادرم مبلغی بابت سهم الارث گرفتم تا بعد از فوت پدر و تقسیم ارث از سهم الارثم کم کنند و کل این مبلغ که 70 تومن میشه بابت رهن منزل دادم و اجاره نامه به نام همسرم هست.

1. زن سابقم گیر داده بابت پولی که بابت سهم الارث گرفتی باید سهم دخترت بدی و مبلغی هم به من بدی و میگه 3 نفر شاهد میبرم که این پول گرفتی و دادگاه ازت میگیره آیا میتونه با شهادت شهود پول ازم بگیره؟
2. زن سابقم یک دستنوشته از من میخواد که اگه روزی منزلی خریدم 3 دانگ به نام دخترم بکنم . چکار باید بکنم؟
3. یک منزل مسکن مهر دارم که به نامم آیا میتونه مصادره اش کنه ؟
4. اگر منزل مسکن مهر امتیازش به نام همسرم بکنم و تو مشاور املاک هم قولنامه فروش بنویسم آیا بازهم دادگاه میتونه این خونه مصادره کنه؟ لطفا راهنماییم کنید چکار کنم ؟

توروخدا جواب همه سوالاتم بدید فوری فوری فوری فوری ممنون از زحماتتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه پول متعلق به برادر شما باشد پیشنهاد میشود که قرارداد اجاره نیز به نام برادر شما باشد تا ایشان نتوانند آن را مطالبه کنند. میتوانید این دست نوشته را امضا نکنید و الزامی وجود نخواهد داشت.مسکن مهر نیز قابل توقیف نخواهد بود. لذا میتوانید با قولنامه مسکن مهر را به نام همسر انتقال دهید.