آیا یکی از مالکین آپارتمان میتواند واحد خود را به آستان قدس وقف کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۸۳ #58124

سلام من در یک واحد از یک ساختمان با سن 24 سال واقع در محله شمس آباد تهران ساکن هستم این آپارتمان در زمینی به مساحت 450 متر قرار دارد و هر یک از همسایگان قدرالسهمی معادل 75 متر مربع دارند یکی از همسایگان قصد کرده یک واحد را وقف آستان قدس جهت حوزه علمیه خواهران نماید و رضایت همسایگان هم برایش مهم نیست!! آیا قانونا مجاز است ما فقط دو هفته فرصت داریم اقدام کنیم لطفا پاسخ دهید بسیار نگرانیم ممنون

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان میتوانند برای وقف سهم متعلق به خود اقدام کنند و مشکلی برای شما بوجود نخواهد آمد و میتوانید برای فروش سهم خود و یا ساخت و ساز اقدام نمائید.