ایا هیات حل اختلاف اداره کار میتواند رای دادنامه را عوض کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۶۶ #58063934

اگر اخراج کارگری توسط رای هیات تشخیص موجه اعلام شود ایا در هیات حل اختلاف میشود اخراج کارگر غیر موجه تلقی و اعلام شود؟ ایا این حالت اخراج موجه به اخراج غیر موجه امکانپذیر میباشد؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ممکن است اگر کارگر مدارکی مستند به حل ختلاف ارائه نماید که اخراجش غیر موجه بوده است رای صادره میتواند تغییر پیدا کند .

بله کلیه مواردی که در هیات تشخیص رای صادر شده است طبق ماده ۱۶۵ قانون کار در هیات حل اختلاف قابل اصلاح،تغییر یا حتی نقض و ابطال میباشد