ما برای معامله به مشکل برخوردیم و نمی دانیم باید چه کاری انجام بدهیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #58055164

با عرض سلام و خسته نباشید.
پدرم حدود ۲۶ سال پیش همسر دومی اختیار نمود و با خانمی عقد دائم کرد و چند ماه بعد از دنیا رفت. این خانم از پدر من فرزندی نداشت و ایشان هم مدتی بعد از دنیا رفت. از پدرم مغازه ای به ارث مانده که ما آن را با شخصی برای فروش معامله کردیم و در هنگام معامله متوجه شدیم که باید فرزندان این خانم که از مرد دیگری هستند نیز حضور داشته باشند. ما ۲۶ سال است که هیچ ارتباطی با فرزندان این خانم نداریم. پس از فوت پدرم ما از این خانم رضایتنامه ای بین خودمان گرفتیم و دو نفر شاهد هم امضا کردند که این خانم در قبال پول پیش خانه (رهن کامل)/ پول نقد/ طلا و تمامی اسباب منزلی که با پدرم در آن سکونت داشتند و به ایشان دادیم مطالبه دیگری از ما نداشته باشند.
حالا ما برای معامله به مشکل برخوردیم و نمی دانیم باید چه کاری انجام بدهیم و شاهدهای رضایتنامه امضا شده در قید حیات می باشند.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
پیشاپیش از زحمات شما کمال تشکر را دارم.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر‌فرزندان‌ان‌زن‌از‌پدر شما‌نباشند‌هیچ‌سهمی‌ندارندواگر‌صورتجلسه‌شما‌عنوانش‌تقسیم‌نامه‌باشد‌اشکالی‌ندارد‌و‌اگر‌نباشد‌میتوانید‌در‌صورت‌ادعای‌او‌ارایه‌دهید