طریقه شکایت کیفری ترک انفاق به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶۴ #57985640

سلام
من ۵ ماه است همسرم بعد ضرب و شتم از منزل اخراجم کردن پرونده ضرب شتم هنوز نوبت دادگاهیش نیومده
بعد من جدیدا ترک انفاق حقوقی شکایت کردم خواستم بدونم الان میتونم ترک انفاق کیفری نیز همزمان شکایت کنم یا باید یه مدت بگذره؟؟ که پرونده ترک انفاق کیفریم با اون ضرب و شتم راه طلاق برام راحت تر کنه

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله میتوانید بطور کیفری نیز شکایت ترک انفاق نمایید.

با سلام
شکایت کیفری ترک انفاق در حال حاضر مانعی ندارد و میتوانید همزمان با هم پیگیر باشید و ارتباطی به هم ندارند

با سلام
اقدام کیفری بابت ترک انفاق ارتباطی به مطالبه حقوقی نفقه نداشته و می توانید هم زمان کیفری هم اقدام نمایید.

اقدام هم زمان‌برای ترک انفاق و مطالبه نفقه منع قانونی ندارد . چون‌ترک انفاق نفقه حال است و مطالبه نفقه ، نفقه گذشته است

باسلام - بله میتوانید کیفری هم دادخواست دهید .در هر صورت جمیع این پرونده ها به موضوع طلاق شما کمک خواهد کرد.

سلام، بله ترک انفاق مربوط به گذشته رو هم میتونید مطالبه کنید و کیفری هم فرایند بهتری داره