پرداخت مالیات بر ارث اموال متوفی و مشاغل ایشان، احتمال مطالبه مجدد

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵ #57837630

با سلام ،خدا رفتگان شما بزرگواران رحمت کند، پدرم ۵ماه پیش فوت کردند، اینجانب تمامی کارهای دریافت گواهی فوت و گواهی انحصار وراثت را انجام دادم، سپس بر اساس پیشنهاد آشنایان با تکمیل مدارک و اعلام کلیه اموال پدرم طی اظهارنامه به اداره مالیاتی، مالیات بر ارث پدرم را اعلام نمودن، پرداخت کردم و سپس طی استعلامی که در سیستم خودشون گرفتن برای اینکه گواهی مالیات بر ارث بدن به من گفتن پدرتون مالیات مشاغل هم بدهکارن تا پرداخت نکنید گواهی نمی‌دیم. هرچقدر اصرار که این مبالغ به سختی جور شده گفتن نه باید پرداخت کنید، نهایتا پرداخت کردیم به سختی و گواهی مالیاتی کلیه املاک پدرم دریافت کردم. آیا بعدها ممکن هست مجددا بگن که پدرتون بدهی مالیاتی دیگر هم داشته؟ ضمن اینکه برای کل املاک پدرم گواهی مالیاتی بر ارث گرفتم و در حسابش هم دیگر پولی نیست. سپاس از لطف شما دوستان که گره گشای مردم هستین در این دوره سخت.

مشاوره حقوقی مالیات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
نسبت به کلیه اموال متوفی که در اظهارنامه اعلامی از سوی شما به صورت واقعی به اداره دارایی اعلام شده امکان دریافت مالیات مجزایی در آینده نیست مگر این که اموالی از متوفی در اظهارنامه معرفی نشده یا میزان اموال مذکور کتمان شده باشد که در صورت کشف اداره دارایی در آینده مشمول مالیات و جریمه خواهد شد.