آیا دهیار یا بنیاد مسکن میتوانند درب حیاط را ببندند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۰ #57836775

باسلام و عرض ادب
اگه درب حیاط منزل را در حریم جاده باز کنیم و در سند هم نوشته شده باشه منتهی میشود به حریم جاده
با تشکر از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام حریم جاده در صلاحیت سازمان راهداری وحمل و نقل جاده ای است وطبق قانون حریم نمیتوان در حریم جاده ساختمان احداث نمود مگر اینکه از سازمان راهداری اجازه بگیرید یا اینکه ساختمان قبل از احداث جاده احداث شده باشد.

با توجه ب موقعیت منزل شما و در صورتی ک منزل شما در حریم جاده قرار دارد مسئولان ذیربط اختیار این کار را دارند

اقدام شما غیر قانونی بوده و در محدوده روستا این حق برای دهیار و بنیاد و بخشداری وجود داره که با تخلف شما طبق قانون برخورد کنه

با سلام
به لحاظ این که فرمودید جاده ، نه خیابان یا کوچه ، حدث میزنم که جاده کمربندی روستا است و ملک شما در مرز محدوده روستا .
لذا معمولا حفاظت از حریم راه ( جاده) از وظایف راه و شهرسازی ( اداره راه ) است نه دهیار و بنیاد مسکن ، به فرض هم که در محدوده باشد موضوع باید در کمیسیون ماده ۹۹ به عنوان تخلف مطرح نمایند و رای صادر شود
یا اینکه اداره راه و شهرسازی در مراجع قضایی شکایت کند و دستور قضایی یا رای بگیرد

در صورتیکه به جاده باز شده باشد بله از اختیارات بنیاد مسکن می باشد

درود
اگر درب به حریم جاده باز شده است، بله می توانند.

باسلام
درصورتی که درحریم جاده واقع گردد بله میتوانند اقدامات لازم را بعمل آورند