امکان مطالبه یا انتقال سفته با درج عبارت "سفته حسن انجام کار"

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۶ #57817493

سلام، در سفته‌ای که جلوی تاریخ وصول نوشته شده "سفته بابت حسن انجام کار"، آیا کارفرما به راحتی می‌تواند سفته را برگشت بزند و مطالبه وجه سفته را بخواهد؟ در قسمت در وجه هیچ چیز نوشته نشده و اسم شرکت در سفته قید نگردیده اصلا، کارفرما می‌تونه سفته رو به شخص دیگری واگذار کنه و آن شخص بیاد مطالبه کنه؟ هر چند هر شخصی هم که بخواد مطالبه وجه کنه، جلوی تاریخ وصول عبارت "سفته حسن انجام کار" نوشته شده است.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما،فقط خود کار فرما آن هم در صورت اثبات عدم حسن انجام کار توسط جنابعالی میتواند علیه شما از سفته ها استفاده کند.

اگر ثابت شود کاری که باید انجام میشده به درستی انجام نشده است سفته قابلیت مطالبه دارد.

با درود ، بنابه اظهارات شما و قید عبارت بابت حسن انجام کار ، اولا فقط خود کارفرما می‌تونه طرح دعوی کنند یعنی حق واگذاری سفته مزبور را به غیر ندارد.
ضمنا کارفرما درصورتی میتواند بر علیه شما طرح دعوی کنند که موارد ورود خسارت به کارفرما توسط شما بعنوان کارگرش، را باستناد دلایل و مدارک مستند قانونی در دادگاه اثبات نمایند

با سلام. در صورت اثبات خسارت و زیان می تواند مطالبه نماید.

با سلام خیر به راحتی نمی تواند وجه سفته را مطالبه کنند. باید عدم حسن انجام کار و ورود خسارت و میزان خسارت را اثبات کنند. اگر به شخص دیگر منتقل کنند مصداق عنوان مجرمانه خیانت در امانت است.

وجود سفته در دست دارنده دلیل بر مدیونیت صادر کننده است لذا در صورتی که منشا عدم حسن انجام کار شما را محرز نماید مستحق وصول آن است و شما ملزم به پرداخت

با سلام
سفته ای توصیف کردید به عنوان ضمانت صادر شده و وصول یا انتقال آن مصداق خیانت در امانت محسوب می شود.