تغییر نام برای دومین بار امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۹ #57801911

باسلام بنده سال ۸۶ یکبار نام خود را از اصغر به علی اصغر تغییر دادم ولی بازم راضی نیستم و برای کارم که تابلو میکشم این نام زیبا رو نمیتونم رو تابلو بنویسم لطفا نگید نمیشه برای بار دوم . راهنمایی کنید راهی داره حتما

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بنام خدا،ابتدا از طریق ثبت احوال پیگیری کنید اگر موافقت نکردند دادخواست دهید.

شما درخواست خویش را به اداره ثبت تقدیم نمایید در صورت عدم موافقت می توانید دادخواست تغییر نام در دادگاه مطرح نمایید

سلام خیر امکانپذیر نمی باشد

با سلام از طریق ثبت احوال میتوانید اقدام نمایید چنانچه از اسامی که ثبت احوال مجاز به تغییر میدادن انتخاب نمایید ظرف مدت کوتاهی تغییر نام صورت خواهد گرفت

اقدام ب این کار هرچند سخت و دشوار اما امکانپذیر هست ب ثبت احوال مراجعه نمایید

ضمنا احتمال پذیرش موضوع بسیار کم و در شرایط خاص ممکن خواهد بود

سلام راهش اینه که از طریق دفاتر خدمات قضایی، به دادگاه ، طرح دعوی کنید