گفته که اینقد اعتراض میزنم و پرونده را کش میدهم که خیلی دیر به پولش برسه و حتی در دادگاه شکایت میکنم تا پولش بی ارزش بشه، تا چقدر میتونه اینکارو بکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۱ #57797248

اینجانب به عنوان معمار برای شخصی بدون قرارداد یا حتی توافق برای ایشان نقشه هایی ترسیم کردم بعد از تحویل فاکتور ایشان قیمت را قبول نکردند و من در سورای حل اختلاف شکایت کردم. حال پرونده در دست کارشناس رسمی است. مسئله اینجاست که نقشه ها را رویت کردن اند ولی چون بخاطر دعوای بین ما فرصتی پیش نیامد تا تحویل فیزیکی دهم الان میگویند که من نقشه ای تحویل نگرفته م. باید چیکار کنیم؟ میتونیم دفاع کنیم و حقوقمان را بگیریم؟ سوال دیگر اینکه ایشان حتی به کارشناس رسمی هم گفته اند که اینقد اعتراض میزنم و پرونده را کش میدهم که خیلی دیر به پولش برسه و حتی در دادگاه شکایت میکنم تا پولش بی ارزش بشه.. تا چقدر میتونه پرونده را کش بدهد؟ ما را بدواند؟

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هر چند که نقشه های سفارش شده به ایشان تسلیم نشده است لذا شما در صورت داشتن مدارک و شاهد که اثبات نماید بخاطر سفارش ایشان اقدام به ترسیم نقشه نموده اید میتوانید با ارایه نقشه ها به شخص ، مطالبه وجه ( دستمزد ) نمایید .
شایان ذکر است که دادگاه روال کاری خود را انجام خواهد داد و این شخص نهایتا میتوانید به حکم صادره معترض شود و اینگونه تاخیر بیندازد .

سلام و درود
شما با کارشناستون هماهنگ کنید و کپی نقشه ها را به ایشان بدهید تا بتوانند نظریه خودشان را منصفانه و سریعتر اعلام کنند .
در مورد پرونده شما کش دادن و طولانی کردن روند دادرسی فقط با اعتراض به ارا و نظریه کارشناس میسر میشود اگر ایشان در مهلتهای قانونی اعتراض نکنند دیگر نمیتوانند روند دادرسی را طولانی کنند.