ایا می شود در مطالبه وجه چک که پرونده ان بسته شده دوباره به جریان انداخت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #57788366

با سلام در سال ۸۴ یک چک سفید امضا در وجه شخصی که به او سه قطعه زمین فروخته بودم صادر کردم ودر چک نوشتم در وجه فلانی بابت جریمه سه قطعه زمین در صورتیکه اگر جریمه شدند من جریمه را بدم بعد از چند وقت طرف معامله من زمینها را میفروشد و همراه مدارک زمین چک را هم ب طرف معامله اش میدهد او هم که شخصی کلاه بردار و شناخته شده است بدون دلیل و بدون اینکه جریمه بشه مبلغ دویست میلیون تومان رو چک می نویسد و در دادکاه شکایت می کند و دادگاه بدوی بنا به تجاری بدون چک مرا محکوم می کند بعد در دادکاه تجدید نظر که من به حکم دادگاه بدوی اعتراض می کنم حکم باطل می شود بنا به شش دلیل و حکم بدوی شکسته می شود یکی از شش دلیل دسته نوشته ای بود که بین من و طرف معامله ام با هم در مورد چک داشتیم حال که چند سال گذشته این اقا که چک مرا برگشت زده بود اومده شکایت جعل این دست نوشته را کرده دسته نوشته هم اصلش مفقود شده و با فتوکپی دادگاه بدوی مرا به دوازده میلیون ریال جزای نقدی و تایید تجدید نظر به اتهام جعل محکوم شدم که کاملا ناعادلانه است چون اصل دست نوشته رو پرونده مطالبه وجه چک بود حالا نیست و مطمنم دلیل مفقودیش کار خودش است و با زرنگی فتوکپی ان را دادکاه جعل تشخیص داد ایا می شود در مطالبه وجه چک که پرونده ان بسته شده دوباره به جریان انداخت،می تونه یا دوباره علیه من برای چک دادخواست بدهد جعل این دست نوشته می تونه براش مدرک باشه، البته پنج دلیل دیگه برای محکومیتش در چک هست میشه راهنمایی کنید
ممنون میشم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
با توجه به طولانی بودن کاراکتر سوال بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید .

بسمه تعالی . برلبر ماده ۲۷۸ آیین دادرسی کیفری نمیتواند مگر با کشف دلیل جدید و با نظر دادستان و.. و نتهایتا اینکه شما باید درخواست کنیدکه پرونده قبلی که تبرئه شدید را جهت بررسی اصل اوراق که فرمودید از شعبه صادر کننده (تجدید نظر) بخواهد و به آن استناد کند چون اوراق در آن دادگاه برابر اصل شده و به روئیت قاضی محترم تجدید نظر رسیده برابر بند ج ماده ۳۵۹ و ماده ۳۶۲ قانون آیین دادرسی کیفری.