به یک سال حبس تعزیری محکوم شده ام، در صورتی که من اصلا کاری نکردم، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۷۴ #57663792

سلام.
ببخشید من یه پرونده دارم میخواستم کمک بگیرم ازتون...خیلی فکرم مشغولشه... مامور نیرو انتظامی حکم ورود به منزل مارو نداشته ولی اومده تو حیاطمون...درگیری پیش اومد و قاضیا حرف ما رو قبول نکردن که مامورا ورود کردن با این که شاهد داشتیم. واس منم یه سال جبس تعزیری بریدن واس تمرد.. در صورتی که من اصن کاری نکردم. حکمم قطعی زدن که نتونم اعتراض بزنم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جرم تمرد در دادسرا مورد تحقیقات قرار می گیرد در دادگاه کیفری دو حکم صادر می شود و قابل تجدیدنظر هست در نهایت پس از قطعیت حکم نیز طی شرایطی قابل اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور است بنابراین مطمئن شوید که رای قطعی شده یا خیر؟
در صورت قطعیت بهترین روش ،گرفتن رضایت از شاکی است تا پرونده دوباره به دادگاه صادر کننده حکم قطعی ارسال شود و در مجازات شما تخفیف دهد یا طی شرایطی تعلیق کند