خوانده هنوزم از پرداخت وجه خودداری میکند، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۸ #57642689

سلام بنده در مقابل خرید و فروش گوشیم از شخصی سفته گرفتم ولی وقتش گذشته و خوانده هنوزم از پرداخت وجه خوددادری میکند بنده شکایت هم کردم به شورای حل اختلاف هم رفتیم ولی خواهان نیومدن الان چهار ماه بیشتر هست خبری هم نشده میگم الان چی میشه من باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از صدور حکم قطعی میتوانید درخواست صدور توقیف اموال را نمایید

پس از صدور و قطعیت رای درخواست توقیف اموال و حسابهای ایشان را بدهید

سلام و درود، شما می‌توانید پس از صدور رای قطعی با عدم پرداخت وجه ، ضمن استعلام سه گانه درخواست توقیف اموال وی را کنید؛ آرزوی بهروزی.

با سلام
شما میتوانید با مراجعه به شعبه ای که پرونده شما تحت نظر است اقدام به تشکیل پرونده اجرایی کنید و با مراجعه به اجرای احکام، نسبت به توقیف اموال خوانده اقدام کنید و چنانچه اموالی یافت نشد میتوانید حکم جلب ایشان را بگیرید. موفق باشید

با توجه به عدم اقدام از سوی وی می توانید بعد از صدور رای نسبت به توقیف اموال وی اقدام نمایید

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، بعد از صدور رای نسبت به توقیف حساب و اموالش اقدام کنید

شما میتوانید بعد از محکومیت خوانده برای اجرای حکم ب اجرای احکام مراجعه نموده و اجرای احکام نسبت ب خواسته شما اقدام خواهد کرد درنهایت یا خوانده ملزم ب پرداخت وجه خواهد شد یا با پیگیری شما اموال و حساب های بانکی خوانده توقیف خواهد شد و در صورت عدم توفیق در این مورد درنهایت خوانده جلب خواهد شد