چطور اثبات کنم که من او را مورد ضرب و شتم قرار نداده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۴ #57597305

باسلام. من در یه تصادفی سرنشین بودم که یه پراید از پشت به پژو برخورد کرد و خسارت زیادی داد
من هم از طریق اورژانس به بیمارستان منتقل شدم
الان بعد ۱ سال راننده پراید رفته شکایت من رو کرده که من اونو مورد ضرب و شتم و فحاشی قرار دادم
گواهی پزشکی قانونی و شاهد هم اورده
و در کروکی هم نوشته من به بیمارستان منتقل شدم و نامه پزشکی قاونی هم دارم
الان نمیدوتم چطور اثبات کنم من نزدمش

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور خدمت شما بزرگوار عرض کنم : آسان ترین راه برای شما بزرگوار این است که با طرح یک سوال خود را مبرا سازید، و آن سوال این است چه زمانی ایشان را مورد ضرب و جرح قرار دادید قبل یا بعد از تصادف ؟
در پاسخ ایشان زمانی را مشخص خواهد نمود : هزپاسخی با هر زمانی که اعلام نمایند یقینا تبرئه خواهید شد زیرا هر پاسخ از جانب ایشان یا تصادف را ساختگی مینماید یا ضرب و جرح را منتفی میسازد . امیدوارم متوجه مطلب شده باشید
از لطایف کلام : امر شکواییه مطروح پس از گذشت ۶ ماه محل استماع نداشته و موجب رفع وصف کیفری میگردد . لذا ایشان باید در زمان ابتدایی شکایت را مطرح مینمودند ..