آیا می توان در دادگاهی که تشکیل خواهد شد از این مورد استفاده کرد که آن ها یک بار چنین دادخواستی داده اند و پس گرفتند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۷ #57575137

سوال من در مورد انحصار وراثت می باشد پدر بزگ من چند سال پیش فوت کردند و دایی من که فرزند ایشان بود زود تر از ایشان فوت شدند و طبق قانون یک ششم از اموالش به پدر بزرگ من می رسد و فرزند دیگر پدر بزگ من که تنها وارث پدر بزگم هستند می رسد.(مادر من)
حال ما که انحصار وراثت را انجام دادیم ملکی به نام دایی ام بود طبق استعلامات ثبت اسناد . بعد از آن فرزندان دایی من که وراث او هستند در دادگاه حاضر شدند و گفتند که پدرشان این ملک را طبق یک اقرار نامه عادی به ۳ تا از فرزندان می دهم و در دادگاه بدوی اعلام کردند که این اقرار نامه عادی است و بعد از چند وقت دادگاه بدوی رای به تقسیم ترکه داد و آن ها نسبت به این رای درخواسن تجدید نظر خواهی دادند و هنوز دادگاه تجدید نظر رای را صادر نکرده با این که بیشتر از ۱ ماه از وقتی که برای رسیدگی تعین شده بود گذشته است .
حدود ۱ ماه پیش برای من در سامانه ثنا پیامی امد که ان های دادخواستی به یکی دیگر از شعبه های دادگاه داداند که بعد یک‌ ماه امروز رای دادگاه امد که قرار تامین صادر کرده و نقل انتقال این ملک رو ممنوع کرده و در این رای نوشته شده طبق اقرار نامه عادی و یک فقره اقرار نامه رسمی این ملک به این ۳ فرزند داده شده .
آن های ۴ خواسته دیگه هم داشتند که عبارت اند از :
۱-مطالبه خسارت دادرسی
۲-اثبات وقوع بیع
۳-الزام به تنظیم سند رسمی ملک
۴- الزام به تنظیم سند رسمی اجاره
و برای بررسی این موارد وقت نظارت تعیین شده و برای ما ابلاغ حضور صادر شده
و مورد بعد این که این افراد در سال ۹۶ دادخواستی با همین خواسته ها به دادگاه دادند که در آن زمان جلسه تشکیل شد و قاضی از آن ها خواست اقرار نامه رسمی را بیاورند ولی آن ها دادخواست خود را پس گرفتند
حال سوالات من این است :
۱-با توجه به این که این ملک جز ماترک بوده و منتظر رای دادگاه تجدید نظر هست اگر دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی که دستور به تقسیم ترکه داده است را تایید کند چه می شود؟(چون آن ها قرار تامین گرفتند)
۲-آیا می توان در دادگاهی که تشکیل خواهد شد برای بررسی خواسته های آن ها از این مورد استفاده کرد که آن ها یک بار چنین دادخواستی داده اند و پس گرفتند؟
لطفا اگر راهنمایی لازم است در مورد این پرونده انجام دهید
لطفا هر کی پاسخ میده جواب مختصر نده و کمی توضیح بدهد با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادامیکه دادگاه تجدید نظر حکمی صادر نکرده است امکان انتقال وجود ندارد بعد از رای دادگاه تجدید نظر نیز شما میتوانید در دیوان عالی کشور تقاضای فرجام خواهی کنید در ضمن حتی اگر حکم ابرام شد و انتقال نیز صورت بگیرد شما در صورتی که مدارک موثر در اساس حکم را یافتید میتوانید از ان اعاده دادرسی کنید در ضمن استرداد یک دادخواست دلیلی بر بی حقی نیست و به استناد ان نمی توانید کاری از پیش ببرید
و مطابق انچه بیان کردید دادگاه به استناد اقرار نامه رسمی و اقرار نامه عادیحکم را صادر کرده است اولا شما می بایست در دادگاه بدوی تا پایان جلسه اول دادرسی تقاضای رسیدگی به اصالت اسناد اقرار نامه را خواستار میشدید یعنی در مورد اقرارنامه عادی ادعای جعل یا انکار و در مورد اقرار نامه رسمی تقاضای جعل را میدادید. در این صورت دادگاه بدوا مکلف به بررسی اصالت ادله اثبات ادعای انها را می شد .