اگه بصورت محضری قول نامه رو به نام مادرش زده چیکار باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #57546666

سلام من از طریق دادگاه که به اجرای مهر خود کردم شوهرم درخواست اعسار داد و حتی شاهد آورد که حتی یه دوچرخه هم ندارد و ...بعد من یه ملک تجاری مسکونی قول نامه ایی ازش معرفی کردم به اجرای احکام و دادخواست تامین خواسته کردم حتی تمام مدارک که این ملک دست به دست چرخیده و دست اخر هم که حالا شوهر من خریده بود رو ارائه دادم و تمام اشخاص ثالث قبل هم اومدن گواهی دادن که دگ مالکیتی راجب این ملک ندارند و حتی همون دفتر اسنادی که شوهر من رفته بود خونه زده شده ب نامش رو اجرای احکام دادخواست استعلام داد و دفتر اسناد هم رونوشت سند رو هم ارائه دادن که ملک ب نام شوهر من هست من الان خونه رو توقیف کردم شوهرم که فهمید رفته همون دادگاهی ک دادخواست اعسار داده بود رو دادخواست داده که این خونه واسه مادرمه و قبل اختلاف من و همسرم ب مادرم فروختم یا وکالت دادم حالا سوال من اینه :
آیا وکالت دستی با شاهد ذینفع قابل قبول هست؟ اگه دستی باشه یا به فرض محضری باشه کارشناس خط تا چند وقت میتونه تعیین کنه که کی نوشته شده
مگه سیستم های دفتر اسناد یکی نیست پس همون موقع که اجرای احکام دادخواست استعلام گرفته اگه چیزی به نام شوهرم نبود پس رونوشت سند رو بهم نمیداد درسته؟ اگه حتی قاضی هم بفرض حکم صادر کنه خونه الان واسه مامان شوهرم هست چجوری میتونم اعتراض بزنم چجوری دفاع کنم و اینکه میخوام برا قاضی بالاتر چه درخواستی بدم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون معامله صوری است فرار از دین محسوب می شود و باطل