آیا متمم قرارداد مشارکت اگر فقط در یک نسخه باشد اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۷۱۱ #57476729

سلام
طرف مالک قرارداد مشارکت در ساخت خودش به تنهایی متممی رو با وکیل خود به تنهایی نوشته و فقط دریک نسخه اماده کرده و مرا مجبور به امضای ان کرد ، که اگر امضا نکنی قرارداد رو یک طرفه فسخ میکنم از انجایی که در قرارداد قید شده که فقط مالک میتواند فسخ کند. این تک نسخه را پیش خود نگه داشت.
۲-از انجا که موارد نوشته شده در متمم به ضرر من به عنوان سازنده است، چطور میتوانم آن را ابطال کنم؟
۳- آیا مالک میتواند خودش بدون مشورت سازنده متمم بنویسد و اضافه قرارداد اصلی کند؟با اینکه در قرارداد نوشته شده که هرگونه تفسیر ماده قرارداد با مذاکره طرفین باشد.
۴- حکم حقوقی چنین متممی چیست؟

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله معتبر و قابل استناد است.

درود ،
با امضا شما در یک نسخه هم که باشد معتبر است.

با سلام ، بله معتبر و قانونی است.

بادرودوسلام معتبر و مستند می باشد.

سلام و ارادت
شما قبل از امضای آن بایستی مشورت میگرفتید ، نمیتوانید به استناد اینکه یک نشخه است آنرا باطل کنید .

متمم توافقات بعدی شما بوده و اعتبار آن بقوت باقی است و در حکم اصل قرارداد است

درود
چون امضا کرده اید در هر حال معتبر است.