آیا قرارداد من صحیح هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۲۷ #57437495

سلام خوبی من درسال ۷۷ خانه ای ۲۰۰ متری از آقای --------- که داماد خانم ------ بود خریداری کردم البته مالک اصلی این ملک خانم ----- هست ولی در حضور این خانم معامله انجام شد و اینکه این خانم به عنوان شاهد امضا کرده و تایید کرده... لذا الان بعد از چندین سال خانم ------- میگه من بیسواد بودم و اطلاع نداشتم واینکه ۳ماه بعد از تنظیم قرارداد که سال ۷۷ نوشته شده یه قرارداد با آقای ----------نوشته واین خانم به عنوان فروشنده امضا کرده... لذا آقای ------- هم این منزل را اجاره داده.... راهکار چیست آیا جرمش چیست؟؟ لطفا راجب جرم واینکه با چه عنوانی شکایت کنم بگین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام مستندومستدل به امضای فروشنده معامله معتبرونافذ می باشد.

سلام وجود امضا مالک در قرارداد تنظیم مبایعه نامه معتبر است موفق باشید

با سلام
اولا با توجه به اینکه ملک بعد از معامله با شما به شخص دیگری فروخته شده هرچند سال انعقاد قرارداد ۱۳۷۷ می باشد بیش از ده سال از موعد ان میگذرد ولیکن اگر ارزش ملک بیش از یکصد میلیون تومان باشد مشمول مرور زمان کیفری نبوده ومطابق تبصره ماده ۳۶و مواد ۱۰۴ و۱۰۵ قانون مجازات اسلامی رفتار خواهد شد
ثانیا از بعد حقوقی و حسب اعلام در متن سوال داماد مالک خودرا بعنوان فروشنده معرفی کرده است وذیل قرارداد را امضا نموده است لذا درصورتیکه اذن مالک اصلی محرز نگرددوبه عبارتی نمایندگی ویا وکالت داماد وی برامضا قرارداد برای دادگاه احراز نشود معامله فضولی تلقی وقابل ابطال از ناحیه مالک اصلی خواهد بود هر چند مالک بعنوان شاهد ذیل قرارداد را امضا نموده باشد مضافا اینکه اعلام شده است که مالک نیز بیسواد بوده لذا صرف امضا وی در ذیل قرارداد حجیتی بر اصالت قرارداد نخواهد بود

با درود قرارداد صحیح، موضوع حقوقی قابل پیگیری است

سلام
بایدابتداانجام وقوع بیع رادردادگاه ثابت کنید

با توجه به امضای فروشنده معامله صحیح می باشد.

اگر شخص بی سواد بوده و در قسمت فروشنده نام همسر ایشان ذکر شده است نه نام مالک و وی بعنوان شاهد امضا کرده در اصل بین فروشنده و خریدار توافقی حاصل نشده است البته این موضوع خیلی ابهام دارد اینکه از سال ۷۷ تا حالا ۲۲ سال میگذرد و شما چرا در همان زمان ملک را تصرف نکرده اید و چرا شخص دیگری که ملک را خرید ملک را تصرف کرده و اجاره داده است برای دادگاه میتواند بسیار بحث برانگیز باشد