آیا میتوانیم سفته های او را به علت ضرر و زیان وارده، به اجرا بگذاریم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۹۵ #57433231

حسابدار شرکت ما بدون اطلاع قبلی و با دروغ به بیماری ترک کار کرد اما چون قرارداد ما با ایشان ۲ ماه قبل پایان یافته ایشان مدعی شده که بدون قرارداد بوده و مشکلی ندارد.
حالا ما می توانیم از ایشان شکایت کنیم و سفته هایش را به عنوان ضرر و زیان به اجرا بگذاریم؟
آیا باید ثابت کنیم که ضرر و زیان زده است؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید صررو و زیان را ثابت کنید

خیر چون قراردادتان اتمام شده است نمیتوانید شکایت نمایید .

سلام
چنانچه ادامه همکاری حسابدار در سال جاری به استناد قرارداد سایق بوده است در واقع قرارداد مزبور بطور ضمنی تمدید شده و اگر اقدام حسابدار موجب ورود ضرری به شرکت شده است می توانید از طریق سفته هایی که بابت حسن انجاتم کار ارائه نموده بود اقدام نمایید

سلام دوست گرامی
اگر با ایشان قراداد موقت داشتید و ایشان بر همان روال در سال جدید نیز شروع به کار نموده اند یعنی شما قرارداد سابق را به صورت شفاهی تمدید نموده اید و بر این امر شهود از همکاران ایشان را نیز ضمیمه نماید و از اداره کار بخواهید که ایشان بدون دلیل موجه ترک کار نموده و موجبات ضرر را فراهم آورده اند و بعد از اخذ حکم نسبت به جبران خسارت بوسیله سفته ها اقدام نماید

بسمه تعالی : فرض سوال حضرتعالی با توجه به اتمام قرار داد نمیتوانید شکایتی مطرح کنید زیرا موفق نخواهید شد . اما با عنوان عدم تسو.یه حساب و عدم تحویل دفاتر حسابداری میتوانید شکایت کنید و چنانچه این عدم تحویل و تسویه حساب موجب خسارتی برای شما گردد میتوانید مطالبه کنید .
پیشنهاد بنده : شکایت بدون در نظر گرفتن سفته هاست . چون یقینا محکوم به تسویه حساب و تحویل دفاتر خواهد شد

سلام سفته که صادر شود و در فرجه اعتراض گردد( واخواست شود ) تابع اصول حاکم بر اسناد برواتی است و اصل بر مدیونیت است و می توان در دادگاه طرح دعوی نمود مگر آنکه طرف مقابل ثابت نماید این سند تجاری دارای اعتبار نباشد