خانه پس از فوت مالک چگونه بین وراث تقسیم می شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۷ #57399134

سلام و خسته نباشید
تقریبا ده سال پیش پدر شوهر بنده فوت کردند
بعد از مدتی ما ازدواج کردیم از ایشون یک خانه باقی ماند مادر شوهرم با اصرار ازما خواست این خانه را بسازیم تا هم تعمیر شود و هم با اضافه کردن یک طبقه برای خودمان خانه بسازیم ما به این شرط قبول کردیم که این خانه یعنی طبقه دوم مال ما باشد و همه امضا کنند که همین هم شد به جز یک خواهر شوهرم که سهم خود را درخواست کرده و مادرش داد بقیه همه قبول و امضا کردند در ضمن یک برادرشوهرم که در خارج از کشور هستند هم به صورت تلفنی رضایت دادند وقتی ما خانه را ساختیم و ساکن شدیم مادر شوهرم اون برگه را پنهان کرده و گفته این طبقه مال شما نیست و بین همه تقسیم می شود. دعوا بالا گرفت و هرروز دعوا و دعوا تااینکه ما این خانه را به رهن داده از آن خارج شدیم .حالا بعد از چهار سال اونها خانه را از رهن خارج کرده واجاره می دهند ما میخواهیم به خانه مان برگردیم اما مادر شوهرم می گوید شما حق ندارید و خواهر و برادر شوهر مجردم هم تحت تاثیر حرفهای او قرار گرفته و حق مارا نادیده می گیرند. این خانه چگونه تقسیم می شود و ما چه کنیم که حقمان پایمال نشود درضمن هزینه ساخت(دوطبقه کردن وتعمیر ) این خانه را کاملا ما پرداخت کردیم.وفرزندان دو دختر وسه پسر هستند .که یکی از دختران متاهل در همان زمان مادر شوهرم سهمش را پرداخت کرده

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از اخذ گواهی انحصار وراثت برای پدرتان با توجه به اینکه ملک هنوز به نام پدرتان (متوفی) است و دست نویس فوق که مبنی بر توافق در خصوص تقسیم اموال بوده است نیز در دسترس شما نمی باشد صرفا می توانید برای مطالبه سهم الارث خود طبق قانون اقدام نموده و با توجه به فاکتور و اسناد و مدارکی که نشان دهد هزینه ساخت و تعمیر ملک توسط شما پرداخت شده است دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وراث تقدیم دادگاه نمایید.

با سلام ووقت بخیر
شوهرتون بایددادخواست مطالبه سهم الاارث به طرفیت وراث متوفی دهد با داشتن گواهی انحصاروراثت و بعدازآن دستور فروش ملک مشاع بگیرید اینکه دربرگه ای که ایشون متعهد شده اند که این واحد را به شما بدهند باید روئیت شود و مورد قبول مراجع قضایی واقع گردد درغیر اینصورت همان راه قانونی که دستور فروش است باید انجام دهید .