آیا در دادخواست نباید علاوه بر وصی و خریدار، اسامی سایر ورثه نیز بعنوان خوانده قید شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۸ #57396724

تعداد ورثه موصی ۱۲ نفر است. موضوع ثلث در وصیت نامه نیز انجام امور عام المنفعه از طریق فروش یک قطعه زمین است . وصیت نیز تنفیذ شده است و هیچکدام از ورثه نیز در وصیت ذینفع نیستند. وصی بدون اطلاع ناظر و بدون رعایت غبطه موصی اقدام به فروش زمین مذکور به قیمت نازل کرده است لذا ناظر در صدد طرح دعوی علیه وصی مبنی بر جبران خسارت ناشی از معامله بواسطه عدم رعایت غبطه موصی است.
سوال دوم: ایا علیرغم انکه هیچکدام از ورثه منفعتی نسبت به ثلث ندارند ایا تعدادی از انها میتوانند در دادخواست مذکور همراه با ناظر بعنوان خواهان اقامه دعوا نمایند؟ایا در این مورد ممکن است بغیر از ناظر که نماینده موصی است دادگاه از منظر ذینفع نبودن سایر ورثه بعنوان خواهان ایراد شکلی بگیرد؟
با تشکر فراوان و سپاس از لطفتان

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
لزومی به نوشتن اسامی ورثه نیست و وصی وناظر نوشته شود

در وصیت عهدی مسووایت متوجه وصی و ناظر است و ارتباطی به وراث ندارد و صرفا وصی و ناظر طرف دعوی قرار می گیرند

نهایتا نسبت به وراث دعوا رد میشود

درود
خیر ورثه خوانده در دعوی قرار نمی گیرند.

در وصیت عهدی فقط افراد ناظر و وصی، که متعهد به انجام
موضوع هستند ربطی به ورثه نداردکه آنها نیز طرف دعوی قرار بگیرند

سلام. در وصیت عهدی صرفا افراد ناظر و وصی، متعهد به انجام فعل هستند و ورثه دخالتی ندارند که آنها نیز طرف دعوی قرار گیرند مگر اینکه وراث از اساس منکر وصیت عهدی باشند.