ابلاغی در سامانه ثنا برای من آمده است که متعلق به من نیست، یعنی مشخصات من درج گردیده ولی اشتباه شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #57364144

در سامانه ثنا ابلاغی برای من آمده که شما ۳ روز قبل در زندان قزلحصار با آقای X درگیری و ضرب و جرح داشته و باعث اخلال در نظم عمومی زندان شدم در حالیکه اصلا من زندان نیستم و اشتباه شده است. حالا برای اینکه برام سابقه نشه و در آینده برام مشکل ایجاد نکند، چه اقدامی باید انجام دهم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

لازم نیست کار خاضی انجام بدهید ولی می توانید کتبا به معاونت یا کارشناس فناوری اطلاعات دادگستری اعلام کنید

سلام و عرض ادب
کافی است به دادسرا مراجعه فرمایید و موضوع را برای مرجع محترم قضایی توضیح بدهید

با سلام و ادب
بهتر از مرجعی که به شما ابلاغیه ارسال کرده است پیگیری نمایید.اگر برای شما این امکان وجود نداشت از طریق تماس این کار را انجام دهید.

درود بر شما، بهتر است به مرجع ابلاغ مراجعه یا ضمن لایحه ای این مساله را از آن مرجع پیگیری و رفع نمایید.

سلام
به مرجع ابلاغ لایحه بدهید و اشتباه شان را گوشزد کنید.

با درود به شعبه ای که رای صادر کرده مراجعه فرمائید یا اشتباه شده است یا متهم خود را با هویت شما معرفی کرده است.

با سلام به یکی از دادگاههای محل خود مراجعه وبه قسمت دفتر کل پیگیری نمایید