آیا میتوانم بعد از بستن این پرونده که روی کلش اقدام شده مجددا در ثبت آن را باز کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۶ #57349040

با سلام و عرض ادب
ببخشید بنده مهریمو از طریق ثبت به اجرا گذاشتم و فعلا نامه هایی بهم دادن که برم استعلام بگیرم همسرم اموال منتقل کردن دو سوال مهم دارم ۱-بنده میخوام پرونده کل مهریمو بعد از گرفتن استعلامها ببندم و مجددا باز کنم ولی با درخواست مبلغ نصف مهریه و نصف دیگر را از طریق دادگاه اقدام کنم و پرونده ثبت را بزارم بمونه به دلیل اینکه اینکه ممنوع الخروجی ثبت محکم تره و روی نصف دیگر اقدام کنم ۲.نحوه استعلام گرفتن چجوریه برای بستن پرونده مراحل کاریرو باید اول تکمیل کنم یه سری برگه به بنده دادن که اید ببرم بانک ها فقط باید بدم امضا کنند؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراحل ثبتی رو انجام میدید درصورتی که اموالی نداشت ثبت ی گواهی میده که میتونید از طریق دادگاه مطالبه کنید که شما در هرمرحله میتوانید از ادامه روند جلوگیری کنید.