با این سند عادی خودم میتونم مدعی باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #57323082

با سلام حدو سی سال پیش زمینی از طرف پدرم با سند عادی چهل متر تجاری بهم هبه شده بچه بودم اونوقت پدرم مالک زمین بود و بغل زمین من پانصد متر به نابرادریم داده اکنون بعد از سی سال که چندین ساله برادرم با رشوه و پارتی سند خودش را ثبت کرده و سند رسمی ۷۰۰ متر گرفته معلوم شده سند عادی پدرم را دستکاری کرده و در ابعاد و مساحت بهش اضافه کرده خیلی خوب معلومه ابا با این سند عادی خودم میتونم مدعی باشم چون ۴۰ متر من نیست و داخل این ۷۰۰ متر نا برادریم است و تصرف کامل کرده باید حقوقی یا کیفری شکایت کنم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قانونا هر شخصی ک اکنون سند مالکیت دارد مالک است. و از طرف اداره ثبت و کارشناس مربوط طی مراحلی از قبیل جی پی ای. اقدام ب دریافت سند کرده است. شما ابتدا از شورای حل اختلاف محل اقدام کنید. اگر جوابگو نبودند ب دادگاه رفته و اقامه دعوا کنید. و با هر مدرکی چ عادی چ رسمی میشود ادعا کرد