توی جلسه باید چی بگم که شهادت شون و اعسار نقض بشه؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #57303408

سلام .
خریدار خونه من محکوم به پرداخت مانده ثمن معامله شده و الان رفته اعسار زده با استناد به شهادت شهود .
خونه رو تحویل گرفته و در تصرف اونه و سند را بنامش نزدم هنوز
طرف مال و اموال هم هیچی به نامش نیست
میتونم بگم همین خونه ای که فروختم بهش رو با اینکه سند بنامش نزدم هنوز اموالشه و مال داره و پس معسر نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه یک مسکن بنام ایشان بوده و اموال دیگری بنام ندارند اعسار ایشان اثبات خواهد شد

کاربر عزیز مسکن از مستثنیات دین بوده و با استناد به آن اعسار ایشان رد نمی شود اموال دیگری معرفی نمایید

درود
یک مسکن مستثنیات دین است و موجب رد اعسار نمی شود.

سلام چنانچه اموالی طرف مقابل دارد معرفی کنید ودرراستای شهود توجه به تناقض گویی شهودی و اثبات آن موفق باشید

سلام باید به مفاد شهادت دقت کنید و همین موردی که فرمودید را اعلام کنید و اگر اموال دیگه ای دارند معرفی کنید

درود بر شما
اگر در قرارداد فروشتان ، تاخیر در پرداخت ثمن یا عدم پرداخت آن در موعد از موجبات فسخ معامله قید شده، میتوانید معامله را فسخ و بسته به مفاد قرارداد خسارات را نیز مطالبه نمایید . در غیر اینصورت دفاع در دعوی اعسار با اثبات ملائت مالی خواهان اعسار(ارائه مدارکی دال بر میزان درآمد وی ، شهادت شهود بر توان مالی و شغل وی ، یا ارائه مدرک از دارایی های ایشان )صورت میگیرد

درود
با معرفی همین ملک معسر محسوب نمیشود و میتوانید از اجرا احکام ملک را توقیف کنید.