با کارشناسی مجدد سه نفره موافقت میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۵ #57300586

با سلام شخصی امضای مرا زیر دست نوشته خود به عنوان شاهد جعل کرده خود و شوهرش قرار داده مادر شوهر طلاق گرفته من به عنوان جعل و سند معجول شکایت نموده ام و متهم در جلسات دادرسی به هیچ عنوان زیر بار نرفت و اعلام داشته که بنده دایی این متهم هستم و تهمت زده که داییم نوشته و روی پرونده من و شوهرم گذاشته و پرونده به کارشناس خط و امضاء ارجاع شد که کارشناس نظریه ی خلاف واقع داده که امضاء نه از شاکی است نه از متهم در صورتی که متهم در پرونده های خود ۴ نمونه امضاء دارد و بنده به نظریه کارشناس اعتراض نمودم که دادستان اعتراض را رد کرده و قرار نهایی و منع تعقیب صادر کرده، سؤال به قرار اعتراض نمودم و تکلیف پرونده چه میشود ۲ درمورد تهمت و اتهامی که در اظهارات خود در پرونده به من زده که گفته من جعل کردم و روی پرونده اش گذاشته ام میتوانم شکایت کنم ۳ آ یا با کارشناسی مجدد سه نفره موافقت میشود یا نه با تشکر مرا راهنمایی فرمائید

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر اختلاف بر سر این باشد که امضاء شما جعلی است یا نیست احتمال ارجاع موضوع به هیئت سه نفره کارشناسان زیاد است
اما ممکن است امضای شما جعلی باشد ولی اینکه متهم آن را جعل کرده یا نکرده است محل اختلاف باشد
که در این صورت ارجاع موضوع به هیئت سه نفره کارشناسان منتفی است زیرا بر فرض اینکه امضای شما جعلی باشد باید دلایلی بر اینکه متهمی که از او شکایت کرده‌اید این جعل را انجام داده است ارائه کنید در این صورت ارجاع به هیئت سه نفره کارشناسان ضرورتی ندارد
در مورد تهمت و افترا نیز می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود شکایت تقدیم نمایید تا رسیدگی شود