چگونه و با چه دلایلی میتوان خسارت که ناشی از سرقت موتور بوده را دریافت نمود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۳ #57294257

با سلام
موتور شخصی را دزدیده و بعد از ۳ ماه پیدا میشود همراه با سارق و حکم زندان میگیرد بعلت دزدی موتور و همراه بودن مواد مخدر همراه با شلاق و موتور را با خسارت بالا و همچنین مدارک و لوازم و لپ تاپی که روی موتور گذاشته بوده که به کسی تحویل دهد همراه با موتور سرقت شده و اکنون سوال اینست که
۱- چگونه خسارت وارده به موتور را بگیرد و استناد به چه مدارکی کند چون سارق میگوید موتور همینجوری بوده که الان هست و او خسارت نزده
۲- لپ تاپی که روی موتور باربند بوده را چگونه ثابت کنیم که روی موتور بوده و فقط کارتن ان را داریم و سارق میگوید نبوده
۳- هزینه های این ۳ ماه که بابت نداشتن موتور و از کار افتادن بابت پیگیری پرونده و ضرر و زیان بنده بابت نرفتن سرکار و هزینه ایاب ذهاب و دادخواست چگونه میشود و طبق کدام ماده قانونی و عنوانی هست
۳- هزینه کارشناسی چه مقدار است و هزینه دارسی چقدر میباشد در مرحله تجدید نظر
۴- حکم بدوی محکوم شده ولی میخاهم تجدید نظر بدهیم که هزینه خسارت موتور و لپ تاپ که روی موتور بوده را بگیریم
خواهشمندم لطفا راهنمایی دقیق و جامع همراه با مواد قانونی بنمایید تشکر سپاس

مشاوره حقوقی سرقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دلیل جدید در مرحله تجدیدنظر پذیرفته می‌شود لیکن ادعای جدید خیر.
هزینه دادرسی و کارشناسی دفاترخدمات برای شما محاسبه خواهد کرد.

در صورت وجود دلیل جدید آنرا به تجدید نظر ارایه کنید لاکن ادعای جدید در دادگاه تجدید نظر پذیرفته نخواهد شد

اگر دلیل تازه ای بدست آوردی به تجدیدنظر ارائه کنید ادعای جدید پذیرفته نمی شود

برای خسارت وارده شاید کارشناس بتواند به شما کمک نماید و در خصوص لب تاب شما باید در گزارش و شکایت خود ابتدائا مطرح می کردید

۱- موضوع احراز ایراد خسارت به موتور توسط سارق بستگی به تشخیص قاضی و مدارک و شواهد موجود در پرونده دارد.
۲- اگر در شکایت اولیه خود در زمان سرقت ، لپ تاپ را جزو لیست اموال سرقتی خود اعلام نموده باشید میتوانید درخواست خسارت بابت عدم کشف آن را بنمایید .
۳- هزینه دادرسی دعاوی کیفری در مرحله تجدیدنظر ۳۰ هزار تومان+ هزینه های تعرفه خدمات قضایی است ولی هزینه کارشناسی به تشخیص قاضی تعیین میشود .

درود
ادعای جدید در تجدیدنظر پذیرفته نمی شود و فقط دلیل جدید پذیرفته می شود.