اگه منشی اول شهادت دروغش ثابت بشه حکمش چیه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۲ #57284880

دو تا از بستگانم با هم در یک مطب کار می کردند البته یکیشون از سال ۸۵ اونجا کرده و چند سال بعد بیمه شده و یکیشون یکی سال ۸۸ ۸۹ رفته اونجا که البته قرار شده اونیکه سال ۸۸ ۸۹ رفته به عنوان منشی ذخیره باشه و هیج وقت تقاضای بیمع شدن نداشته چون از طریق منشی اول وارد کار شده بود و منشی اول هم به اون کازفرما تعهد داده که هیچ ادعایی از طرف منشی اول بعدها به وجود نمیاد منشی اول سال ۹۴ میاد بیرون یه پنج شش سالی هم بوده منشی دوم بعد از اینکه منشی اول میره سال ۹۴ از یه طریقی کارفرما رو وادار میکنه بیمش کنه تا سال ۹۸ اونجا کار میکنه بعد خودش میاد بیرون و از دکتر شکایت میکنه و ادعا میکنه از سال ۸۴ کار کرده و دکتر بیمش و از سال ۹۴ رد کرده و با اشتشهاد از ۴۰ ۵۰ نفر و شهادت چند نفر موفق میشه کار فرما رو محکوم کنه و کارفرما هم قبل از حکم سومی که براش بیاد منشی اول رو به عنوان شهود میبره و منشی شهادت میده اون خانم از سال ۹۴ اونجا کار کرده و از ۸۴ کار نکرده الان منشی دوم به جرم شهادت دروغ از منشی اول شکایت کرده و دوباره استشهاد جمع کرده و شهود به دادگاه برده

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شهادت در دادگاه ملاک میباشد و اگر اقدام به شهادت دروغ نماید مجازات خواهد شد

سلام
شهادت در اداره کار قابل استماع نمیباشد
در صورت اثبات محکوم به حبس خواهند بود