چگونه میشود آدرس یا شماره ای از واریز کننده پول پیدا کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۰۶ #57262112

سلام خسته نباشید پدر بنده فروشنده هستند و مشتری به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ تومان خرید می کند و پول را از طریق گوشی کارت به کارت می کند و به پدرم نشان می دهد و از آنجایی که چشم هایش ضیعف است تایید می کند و مشتری می رود اما پیامک بانکی که برایش آمد مبلغ ۵۰۰۰۰ تومان است چگونه میشود آدرس یا شماره تلفنی از مشتری پیدا کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با طرح شکایت از ایشان می توانید به شماره وی دسترسی پیدا کنید

بدوا از طریق مراجعه به بانک مربوطه اطلاعات هویتی صاحب کارت را بدست آورید و بعد میتوانید برای مطالبه وجه مذکور بطرفیت ایشان طرح دعوی کنید،باید دادخواست دهید

باید صورت حساب بگیرید شماره کارت مشخص میشه مراجعه کنید به یکی از شعب اون بانک با فرد تماس می گیرن اگر مبلغ رو پرداخت نکردن دادخواست بدهید

درود

از طریق پرینت حساب بانکی

سلام، از طریق بانک اطلاعات کارت واریز کننده مثل شماره کارت و نام ایشان را می توانید پیدا کنید لیکن بعید است که بانک اطلاعات بیشتری در اختیار شما قرار دهد

اگر انتقال از طریق کارت به کارت بوده با مراجعه به سامانه بانکداری اینترنتی بانک مربوطه می توانید شماره کارت مقصد را بیابید، بدیهی است با داشتن شماره کارت تنها دستیابی به نام و نام خانوادگی دارنده کارت میسر خواهد بود، برای کسب اطلاعات دیگر از قبیل شماره تلفن و آدرس می توانید به شعبه بانک مربوطه مراجعه نمایید.

با احترام .شما به راحتی میتوانید وی را پیدا و مطالبه وجه نمایید