میتوانم با سند و مدرک با توجه به اینکه این دو نفر علیه بنده "شهادت دروغ" داده، علیه آنها شکایت کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۱ #57256871

باسلام و احترام.
۲ نفر از همکاران اداری بنده با توجه به اینکه از مراجعین محترم رشوه میگرفتند، بنده را مانع میدیدند باعث زمینه چینی و اخراجم از اداره شدند، من از اداره کار برای بازگشت به کارم شکایت کردم متاسفانه این ۲ نفر به عنوان نماینده تام الاختیار اداره آمدند و در دادگاه رسمی اداره کار علیه بنده شهادت دروغ داده و کلا بر علیه بنده حرف نمودند تا با حذف من راحت تر به غارت و چپاول اقدام نمایند، گفته های شان را نیز که علیه بنده بود امضاء کردند و باعث اخراج من از اداره شدند.
اکنون دادگاه تجدیدنظر دیوان عدالت اداری بازگشت به کار بنده رو با پرونده سازی این دو نفر رد کرده و رای قطعی است.

سوالم اینه که اکنون اسناد و مدارکی به دستم رسیده
۱_آیا من میتوانم با سند و مدرک با توجه به اینکه این دو نفر علیه بنده "شهادت دروغ" داده، علیه آنها شکایت کرده و باعث ابطال آرای قطعی اداره کار و دیوان شوم.
۲_ آیا من میتونم با سند و مدرک علیه این ۲همکارم که ( اسناد رشوه خواری آنها موجود بوده و شاهدین قضیه هم آماده شهادت میباشند) باعث اخراج من شده اند شکایت کنم و حکم ابطال بگیرم از دیوان بگیرم؟
چون تا جایی که بنده میدونم "شهادت دروغ" اگر اثبات شود جرم محسوب شده و باعث ابطال کلیه آرای صادره میگردد.
از طرفی چون میگویند شهادت دروغ باید نزد مقامات رسمی قضایی باشد وگرنه جرم نیست؛ از طرفی من تو یه سایتی دیدم که نوشته بود که
"" بنابر نظریه اداره حقوقی قوه قضاییه مقامات رسمی اختصاص به مقامات قضایی ندارد پس شهادت نزد سایر مقامات غیر قضایی که در قانون مشخص شده اند هم شهادت دروغ محسوب می شود مثلا طبق ماده ۴۹ قانون ثبت احوال ""
حالا عرض بنده اینجاست، اداره کار که یک اداره دولتی میباشد و دادگاه های تشخیص و حل اختلاف آن نیز کاملا رسمی می باشد، میتوانم علیه ۲همکار خاطی ام که علیه بنده شهادت دروغ داده و منجر به اخراج بنده شده اند شکایت قضایی نمایم.

با تشکر از راهنماییتون

مشاوره حقوقی اداره کار
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مدارک باید بررسی تا بتوان مدارک رادال بر انها پاسخ داد

با سلام

مستندا به بند ج ماده ۹۸ قانون دیوان عدالت اداری،چنانچه پس از صدور حکم، اسناد و دلایلی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست ‌کننده اعاده دادرسی باشد و ثابت شود اسناد و دلایل یاد شده در جریان دادرسی در اختیار وی نبوده است ذیفنع میتواند نسبت به حکم قطعی درخواست اعاده دادرسی نماید.(( شرایط دارد که باید رعایت شود.))

طبق ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی ( منظور قاضی دادگاه حقوقی یا دادگاه کیفری است و شامل دادیار و بازپرس نمی شود ) شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد. فلذا اگر در این خصوص ( یعنی شهادت دروغ در اداره کار)شکایتی مطرح نمایید قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.

نظریات اداره حقوقی قوه قضاییه جنبه ارشادی دارد لذا الزامی برای محاکم در پذیرش نظریات آن اداره وجود ندارد.

با سلام
بله شما می توانید علیه شهادت دروغ انها وجرائمی که مرتکب شدند مثل رشوه خواری شکایتی تنظیم کنید ومدارکی که دارید ضمیمه ی پرونده کنید

در راستای بند ۷ ماده ۴۲۶ از ق.آ.د.م می بایست اعاده دادرسی نمایید .و اعاده دادرسی می بایست ۲۰ روز پس از ابلاغ حکم قطعی باشد.اما شما بدوا باید تحت عنوان شهادت کذب علیه شهود طرح دعوای کیفری کرده و پس از صدور حکم قطعی از دادگاه کیفری، و به استناد این حکم اقدام به اعاده دادرسی نمایید.و ابتدای مهلت اعاده دادرسی از تاریخ صدور حکم قطعی کیفری خواهد بود

سلام برای جرم ارتشا خیلی سخت مشود ثابت کرد ولی اگر دلایلی دارید برای رفع مشکل باید بررسی شود