آیا قانون در نظر نگرفته که مجروح تصادف ممکنه چه شرایطی داشته باشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۷ #57236154

۱۳ روز پیش یک خودرو با پدر من که عابر پیاده بوده و دقیقا از روی خط عابر در حال عبور بوده به دلیل سرعت زیاد برخورد کرده و پس از تصادف از صحنه فرار کرده و تنها شاهد تصادف صاحب یک مغازه روبروی محل تصادف بوده که با توجه به سن پدر من و جراحات وارده فقط با اورژانس تماس گرفته. تمام هزینه های درمان به دلیل نداشتن کروکی آزاد پرداخت شده و کلانتری نیز علیرغم وجود دوربین ترافیک شهری در محل تصادف که بروز تصادف و فرار راننده را نشان می دهد از ارائه کروکی خودداری می کند چون افسری سر صحنه نبوده. مراحل پیگیری چگونه است و آیا قانون در نظر نگرفته که مجروح تصادف ممکنه چه شرایطی داشته باشه یعنی اگر خونریزی شدید داره یا علائم حیاتی ضعیفه یا احتمال خونریزی داخلی وجود داشته باشه که هر یک ثانیه برای حیات بیمار مهمه باید منتظر رسیدن افسر برای کشیدن کروکی باشیم!؟ در حال حاضر قربانی و خسارت دیده پدر منه اما ما باید از این سازمان به اون سازمان برای گرفتن حقمون و اجرای عدالت دوندگی کنیم؟ آیا قانون برای حفظ حقوق شهروندی و اجرای عدالته و یا حمایت و حفاظت از مجرمین؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
ارزوی سلامتی برای پدرتون دارم
شما از طریق کلانتری اعلام شکایت کنید. از کلانتری دوتا نامه بهتون میدن یکی معرفی به راهور جهت ترسبم کروکی فرضی و دومی معرفی به پزشکی قانونی برای تعیین و تشخیص صدمات وارده به پدرتون .
بعد ازگرفتن جواب دوتا معرفی نامه و تکمیل پرونده در کلانتری به دادسرا ارسال میشه .
دیه زیاندیدگان سوانح رانندگی که راننده مقصر متواری میشود بعهده صندوق تامین خسارات جانی است و دادسرا در اینگونه موارد موظف است جلسات دادگاه را در حضور نماینده صندوق تامین برگزار کند

سلام و درود
به هرحال باید صبور باشید و مصرانه از دادستان مطالبه کنید تا فیلم دوربین ها را تهیه و در پرونده ضبط کنند.
موفق باشید.